top of page
la-biennale-darte-di-venezia-1200x900-1-696x522.jpg

Biennale Arte Venetië

Venice here we come! ArtistPA is tussen 7 en 14 Mei 2022 op werkbezoek op La Benniele Arte in Venetië. Lara heeft samen met Stefano Imperi van Venice Fundraising & co. Venice Location Management een meeting met Science Gallery Venice over een mogelijke samenwerking voor La Biennale Arte editie 2024 rond duurzaamheid, kunst en design.

Prachtige kunstwerken die te zien zijn in een even prachtige stad. Als u zelf de reis niet zou kunnen maken, geen enkel probleem. Hier kan u de hoogtepunten volgen, eens alles compleet is. Niemand zou zo'n mooie kunsten mogen missen, toch?

Affiche_Floralien2022_web_2.jpg

Gentse Floraliën

ArtistPA tipt Floraliën Gent! Vanaf 29 april tot en met 8 mei kan u in het Citadelpark te Gent de mooiste decors van topfloristen, tuinarchitecten, siertelers en kunstenaars dankzij het Floraliën evenement. Kom zeker kijken om natuur te zien zoals nog nooit te voren!

Hier vindt u allerlei pracht en praal in de wereld van flora. Nog nooit heeft u Moeder Natuur op zo een prachtige manier beleeft. Een magnifiek hotel wordt omgetoverd tot een kasteel zoals u alleen maar uit sprookjes heeft van gehoord.

U vindt alle nodige informatie terug op https://www.gentsefloralien.be/ 

yuliana-portrait-copyright Yuliana Chi.png

Oekraïense initiatieven

Wij zijn solidair met Oekraïne en staan met trots achter de initiatieven Artist At Risk, de Kiev Biennale emergency support act en Europese netwerk Trans Europe Halles

ArtistPA maakt zich graag sterk om mensen samen te brengen en ondersteuning te bieden. Suggesties zijn steeds welkom!

copyright foto Yuliana Chi

pressVDE_5647 -copyright KVDE en Arne Sierens.jpg

Persbericht Extra magnifiek Theater – Arne Sierens
Gentenaar Arne Sierens is al jaren een gevierd theatermaker. Met zijn unieke, satirische en vaak bizarre kijk op hedendaagse situaties verrast hij met een mix van wonderlijke en kunstzinnige toneelteksten. Zijn werk leent zich dankbaar voor jongeren in de theateropleiding om naar hartenlust te experimenteren. 


Vanuit die insteek ontstond zijn nieuwste boek Extra Magnifiek Theater (Beefcake Publishing). Op vraag van lesgevers bundelde Sierens 50 gedenkwaardige fragmenten uit zijn stukken. Solo’s,duo’s en scènes die perfect als oefening gerepeteerd en gespeeld kunnen worden. Het boek is ook gericht op zowel liefhebbers als amateurs en is een inspirerende inleiding tot zijn - extra magnifieke-

theaterteksten.

Signeersessie:

U wordt verwelkomd op de exclusieve signeersessie van Arne Sierens!
19 april 2022 in café Albatros om 20u. Geniet van een mini-voorstelling van de acteurs en een ontmoeting met Arne zelf. Wees erbij voor een onvergetelijke ervaring!

hassan-kayoonrepubliek-van-angst-02hussein-shabeeb033x-1.jpg

ArtistPA is trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen! Lara verzorgt de regie assistentie voor Republiek van Angst (Hassan Khayoon)

Het gaat nooit meer weg. Ze herinneren zich alles nog. Alsof het gisteren was. De gebeurtenissen, het geluid, de wanhoop en de beelden zullen ze nooit meer uit hun geheugen kunnen wissen. Die zijn voor altijd.

Hassan Khayoon slaagt er in om een prachtig verhaal te vertellen gevuld met cynisme, ironie en angst. Door het oog van twee hedendaagse reporters te kijken, ondervinden we allerlei angsten en ervaringen die zij en u mogelijks nooit zullen vergeten.

Voor meer info gaat u naar www.monty.be.

Wilt u meer te weten komen over Hassan zelf? Volg hem op FaceBook

bottom of page